Možnosti výroby čokoládových cukrovinek – Štěpánka Pastorková
Štěpánka Pastorková
Bakalářská práce
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
Ways of Chocolate Confectionery Manufacturing
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek. Jsou zde popsány jednotlivé suroviny na výrobu především tabulkové čokolády, případně jejich náhražky. Následně jsou zde zpracovány postupy výroby tabulkové čokolády a čokoládových cukrovinek začínajících získáním kakaových semen z kakaových plodů a následným zpracováním. Je zde také zahrnuta legislativa týkající se výroby čokoládových …víceAbstract:
The Bachelor's thesis is about chocolate and chocolate confectionery production. It describes the individual raw materials and substitutes to produce mainly chocolate bars. Also procedures for the production of chocolate bars and chocolate confectionery are described here starting with the collection of cocoa seeds from cocoa fruits and their processing. Legislation for chocolate confectionery manufacture …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Výběr vhodného účetního software pro firmu v dřevařském oboru
Dominika Vlková -
Spolupráce asistenta pedagoga v procesu strukturovaného učení u žáka s atypickým autismem
Zdislava CHRÁSTECKÁ -
Vady sýrů
Klára Tobolková -
Technologické vady oděvů
Magdalena Kulišťáková -
Deriváty síry a redukční vady vín
Pavlína Hermanová -
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
Marek Mazal -
Vady a poruchy ocelových střešních krytin
Denisa Londinová