Bc. Lucie KOŽEHUBOVÁ

Diplomová práce

Vlastnosti krajových odrůd ovoce

Properties of Wallachia fruits
Anotace:
1. Obecně charakterizovat vlastnosti ovoce včetně jeho taxonomie 2. Popis jádrového ovoce 3. Popis ekologických faktorů Bílých Karpat 4. Sběr vzorků odrůd krajového ovoce 5. Chemické analýzy vzorků na základní jakostní ukazatele 6. Porovnání výsledků analýz mezi krajovýcmi a tržními odrůdami
Abstract:
1. Desription properties of fruit and description fruits taxology 2. Desription appel fruit 3. Description ecological factors of the White Carphantians 4. Picking of regional fruit 5. Chemical analysis for general indexes of quality 6. Confrontation results of regional fruits cultivars with markets cultivars
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zveřejnit od: 16. 5. 2008
Identifikátor: 8055

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
  • Vedoucí: Ing. Jana Růžičková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOŽEHUBOVÁ, Lucie. Vlastnosti krajových odrůd ovoce. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin