Prodejní úspěšnost v soutěži oceněných regionálních potravin Jihomoravského kraje – Bc. Lenka Pernicová
Bc. Lenka Pernicová
Diplomová práce
Prodejní úspěšnost v soutěži oceněných regionálních potravin Jihomoravského kraje
Sales Success in the Competiton of Awarded Regional Foods of South Moravian Region
Anotace:
Diplomová práce řeší prodejní úspěšnost v regionální soutěži „Regionální potravina“ a „ZLATÁ Chuť jižní Moravy“ vyhlášené Agrární komorou. V práci jsou vyhodnoceni jednotliví soutěžitelé a jejich oceněné potravinářské výrobky za roky 2013 až 2017. Stěžejní náplní diplomové práce byly průzkumy názorů provedené mezi oceněnými soutěžiteli a mezi veřejností. Na základě výsledků z průzkumů bylo navrženo …víceAbstract:
My diploma thesis deals with the sales success in the regional competitions „Regional food“ and „Golden taste of south Moravia“ that have been declared by Agrarian chamber. There are evaluated individual competitors and their awarded food products in the years 2013 to 2017. Conducted surveys of competitors and public opininon are the main subjekt of this thesis. On the basis of the results of surveys …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu
Práce na příbuzné téma
-
Promotion of Regional Development in South Africa through increasing level of Cyber Security
Michal Haas -
Rychlá občerstvení se zaměřením na Centrum Babylon v Liberci
Hana Vajnerová -
Návrh dispozičního řešení výrobní linky na výrobu mražených potravin
Jiří Lorenčík -
Projekt zlepšení propagace neziskové organizace Pečovatelská služba Kroměříž, o.p.s.
Tereza Kotková -
Propagace České republiky prostřednictvím filmového cestovního ruchu
Barbora Petrusová -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Vývoj a validace multiplexní technologie xMAP pro detekci a kvantifikaci patogenních virů v prostředí.
Jakub Hrdý -
Využití kapalinové chromatografie a vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie při hodnocení kvality a bezpečnosti potravin a krmiv
Aneta Bumbová