Jana MLÉČKOVÁ

Bakalářská práce

Chemické složení ovoce

Chemical composition of fruit
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější ovocné dřeviny pěstované v podmínkách České republiky. Část práce byla pro srovnání zaměřena také na vybrané tropické ovoce, a to ananas, citrusy, avokádo, banánovník, mučenky a papáju. U popisovaných ovocných druhů je v práci zmíněna taxonomie, chemické složení a jeho změny v průběhu zrání plodů. Zdůrazněn je význam chemických látek v ovoci zhlediska …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to describe the most significant fruit wood species grown in the conditions of the Czech Republic. A part of the thesis was also,as a comparison, focused on selected tropical fruit, such as pineapple, citrus fruit, avocado, banana tree, passionflowers and papaya. Moreover,it is mentioned the fruit species` taxonomy, chemist composition and its process during fruitage …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 5396

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MLÉČKOVÁ, Jana. Chemické složení ovoce. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin