Ing. Zuzana GÁBOVÁ

Bakalářská práce

Úloha barviv v potravinářském průmyslu

The function of dyes in food industry
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce je zpracování tématu o využití barviv v potravinářském průmyslu. Je zde popsána legislativa používání potravinářských barviv, obecná chrakteristika přírodních a syntetických barviv a metody jejich stanovení. Další části mé práce jsou zaměřeny na podrobnější charakteristiku jednotlivých skupin přírodních a syntetických barviv, jejich výskyt a použití. V závěru jsou uvedeny …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with a topic of dyes use in food processing industry. The le-gislature of using food dyes, general natural and synthetic dyes characteristics and their de-termination methods are described. In another parts of the thesis attention is devoted to particular groups of natural and synthetic dyes characteristics, their appearance and use. As a concluding issue I state the advantages …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Identifikátor: 5270

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2007

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GÁBOVÁ, Zuzana. Úloha barviv v potravinářském průmyslu. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin