Potraviny a doplňky stravy obsahující železo a jejich vliv na lidský organismus – Katerina Tomanova
Katerina Tomanova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Potraviny a doplňky stravy obsahující železo a jejich vliv na lidský organismus
Anotace:
Absolventská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na význam a metabolismus železa v lidském organismu, problematiku nedostatku či nadbytku železa v lidském organismu a způsoby, jak této problematice předejít. Potraviny a doplňky stravy obsahující železo a fortifikaci potravin. V teoretické části jsou popsána onemocnění, která mohou být způsobena nedostatkem …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jitka Koubová
- Oponent: Mgr. Eva Kopalová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMANOVA, Katerina. \textit{Potraviny a doplňky stravy obsahující železo a jejich vliv na lidský organismus}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/s5v64f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.