Aneta Lhotská

Bakalářská práce

Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem

Current issues in the management of production, processing and marketing of meat by regional producers
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje zkoumání legislativy v oblasti technologií zpracování masa, masných výrobků a související hygieny. Základem této rešerše je revize odborných publikací zabývajících se masem a masnými výrobky. V práci jsou popsány metody zpracování masa, typy masných výrobků stanovené jak relevantními vyhláškami, tak tradičním dělením. Dále se práce zaměřuje na systémy označování masných …více
Abstract:
This bachelor thesis examines legislation in the field of meat processing technology, meat products and related hygiene. The basis of this research is a review of professional publications dealing with meat and meat products. The thesis describes the methods of meat processing, types of meat products determined by relevant decrees as well as by traditional division. The thesis also focuses on labelling …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta