Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin – Mgr. Karolína Průchová
Mgr. Karolína Průchová
Disertační práce
Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin
The application possibilities of volatile compounds profiles analysis for the evaluation of the quality and authenticity of food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮCHOVÁ, Karolína. \textit{Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/se1p0f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.