Identifikace potravinářsky významných živočišných druhů pomocí analýzy DNA – Ing. Diliara Jílková
Ing. Diliara Jílková
Disertační práce
Identifikace potravinářsky významných živočišných druhů pomocí analýzy DNA
Identification of animal species important in food industry using DNA analysis
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JÍLKOVÁ, Diliara. \textit{Identifikace potravinářsky významných živočišných druhů pomocí analýzy DNA}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/se2ib9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie (čtyřletá)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.