Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby. – Rudolf TÁBOR
Rudolf TÁBOR
Diplomová práce
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
Sensoric assessment of the durable meat product depending on the production technology.
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem je pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat fermentovaný trvanlivý masný výrobek vyrobený bez přidání startovacích kultur s fermentovaným trvanlivým masným výrobkem s přidáním startovacích kultur a určit, který z těchto druhů …víceAbstract:
This diploma thesis deals with sensoric analysis of the selected types of durable meat products depending on the production technology. By sensoric assessment and subsequent statistic analysis, this diploma thesis pursues to compare fermented durable meat products, made without added starting cultures, with fermented durable meat products, made with added starting cultures, and to determine which of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
14659
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TÁBOR, Rudolf. \textit{Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/sivd2s/.
Jak správně citovat práci
TÁBOR, Rudolf. Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pulzního elektrického pole na senzorickou jakost ošetřené zeleniny
Izabela Kovaříková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Milada Vašíčková -
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Stanislav DĚDEK -
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
Jan Sekyra -
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
Michaela Sadílková -
Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
Jan Šťastný -
Rozlišení fermentovaných a částečně fermentovaných nápojů pomocí analýzy vedlejších produktů fermentace
Lucie Krejčí
Název
Vložil
Vloženo
Práva