Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování – Jan Urban
Jan Urban
Bakalářská práce
Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování
Food choices and social relations of alternative dieting styles
Anotace:
Práce popisuje sociální souvislost vybraných alternativních stylů stravování s motivy spotřebitelů při volbě jídla. Práce je rozdělena na dvě části: literární rešerši (teoretická východiska) a praktickou část. Literární rešerše popisuje jednotlivě vybrané alternativní styly stravování, popisuje jejich podstatu a sociální souvislosti. Praktická část práce srovnává skutečné motivy spotřebitelů při volbě …víceAbstract:
This work describes the social context of selected alternative dieting styles with consumer motivation in food choice. This work is divided into two parts: theoretical part (literally searches) and practical part. Theoretical part describes individually selected alternative dieting styles, describes their principle and social contexts. The practical part compares the real motives of consumers when …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní potravinové řetězce - studie prodeje potravin na farmě
Jana Malečková -
Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin
Pavlína Poklopová -
Alternativní potravinové řetězce - studie prodeje potravin na farmě
Kateřina Hanzelínová -
Alternativní potravinové sítě z českého a německého pohledu
Kateřina Hlaváčová -
Alternativní potravinové sítě okresu Třebíč
Petra VÍDENSKÁ -
Alternativní formy produkce potravin (případová studie farmářských trhů)
Kateřina Nejmanová -
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
Upcyklace a motivy vedoucí k uvědomělé spotřebě
Dominika Fričová
Název
Vložil
Vloženo
Práva