Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii. – Ondřej Tichý
Ondřej Tichý
Bakalářská práce
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
The importance of acids and their control in wine technology.
Anotace:
Bakalářská práce na téma ,,Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii“, byla vypracována v letech 2021-2022 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty v Lednici Mendelovy univerzity v Brně. Část první – Literární přehled popisuje jednotlivé, více zastoupené organické kyseliny vyskytující se v hroznech, moštu a víně, jejich význam a technologické řízení …víceAbstract:
The bachelor’s thesis on the topic of The importance of acids and their control in wine technology was prepare in the years 2021-2022 at the Department of Postharvest Technology of Horticultural Products, Faculty of Horticulture in Lednice, Mendel University in Brno. Part one - The literature review describes the individual , more abundant organic acids found in grapes, must and wine, their importance …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2022
- Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Aleš Urbánek, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.