Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení – Hana Škaloudová
Hana Škaloudová
Bakalářská práce
Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení
Risk Analysis of Holiday Resort and Improvements Suggestion
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou analýzy rizik rekreačního střediska Radost ve Vřesovicích a návrhem jejich zlepšení. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány základní pojmy, které s analýzou rizik souvisejí jako riziko a jejich dělení a klasifikace, nebezpečí, aktivum, hrozba, zranitelnost, opatření, ohroţení a narušení. Dále je vysvětleno …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with risk analysis of recreational facility Radost in Vřesovice and possible suggestions in improving them. The thesis is divided into two parts i.e. theoretical and practical part. Theoretical part defines the basic terminology concerning the risk analysis such as risk, its distribution and clasification, danger, asset, threat, vulnerability, precautions, exposure and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Zveřejnit od: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Škaloudová, Hana. Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Analýza rizik BOZP ve vybraném podniku v návaznosti na sledování ekonomického dopadu při jejich eliminaci
Karel Lichtneger -
Manažerství rizik v rámci ORP Neratovice při ochraně osob a majetku
Jan Šťastný -
Posouzení rizik při přepravě nebezpečných látek silniční dopravou
Belinda Kuchťáková