Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru – Bc. Ondřej Findura
Bc. Ondřej Findura
Diplomová práce
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
The influence of fermentation parameters on composition and sensory characteristics of cider
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FINDURA, Ondřej. \textit{Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/sqdlmw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.