Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení – Bc. Dagmar Beránková
Bc. Dagmar Beránková
Diplomová práce
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
Changes in the content of 3-MCPD and glycidol esters in the frying medium during deep frying
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BERÁNKOVÁ, Dagmar. \textit{Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/svvhk1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.