Eva HEGEROVÁ

Diplomová práce

Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž

Project of enhancing the competitiveness of Palačinkárna restaurant in Kromeriz
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická …více
Abstract:
This thesis is focused on competitivenes of restaurant Palacinkarna in Kromeriz. It is divided into free parts, as is teoretics, analysis and project. In teoretical part there are described competitiveness, business environment with description of analyses used in analytical part. Further there are characterised types of marketing research and types of restaurants. Analytical part is focused on characteristic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2011
Identifikátor: 21064

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HEGEROVÁ, Eva. Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe