Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž – Eva HEGEROVÁ
Eva HEGEROVÁ
Diplomová práce
Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž
Project of enhancing the competitiveness of Palačinkárna restaurant in Kromeriz
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost restaurace Palačinkárna v Kroměříži. Práce je rozdělena do tří částí, a to teoretickou, analytickou a projektovou. V teoretické části je zkoumána problematika konkurenceschopnosti, prostředí podniku včetně analýz potřebných pro analytickou část. Dále jsou charakterizovány typy marketingového výzkumu a typologie restauračních zařízení. Analytická …víceAbstract:
This thesis is focused on competitivenes of restaurant Palacinkarna in Kromeriz. It is divided into free parts, as is teoretics, analysis and project. In teoretical part there are described competitiveness, business environment with description of analyses used in analytical part. Further there are characterised types of marketing research and types of restaurants. Analytical part is focused on characteristic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2011
Identifikátor:
21064
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HEGEROVÁ, Eva. \textit{Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/t0p1nl/.
Jak správně citovat práci
HEGEROVÁ, Eva. Projekt zvýšení konkurenceschopnosti restauračního zařízení Palačinkárna Kroměříž. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a marketing
Práce na příbuzné téma
-
Zvýšení konkurenceschopnosti vybraného pohostinského zařízení v Bejrútu
Šárka Issa -
Zhodnocení konkurenceschopnosti restauračního zařízení
Petra Vymětalová -
Inovace jako nástroj konkurenceschopnosti podniku
Tereza Červinková -
Zhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku
Michal Brňovják -
Marketingový výzkum v online prostředí
Petr Jelínek -
Marketingový výzkum konkurenčního prostředí pro segment polymerových kondenzátorů
Iva Dohnalová -
Marketingový výzkum konkurence a konkurenčního prostředí ve vybraném segmentu průmyslu obrany
Petr Pulkrábek -
Marketingový výzkum konkurence a konkurenčního prostředí v segmentu dodavatelů informačních služeb
Petr Gajdík