Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva – Bc. Eliška Sponerová
Bc. Eliška Sponerová
Diplomová práce
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
Effect of salt content on the texture and aging of bakery products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SPONEROVÁ, Eliška. \textit{Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/t45tvr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.