Helena Boučková

Diplomová práce

Využití reologického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva

The use of rheological assessment tests for predicting the quality of bread
Anotace:
Pro pekárenský průmysl je nezbytná neustálá kontrola kvality zrna, která umožní předpovědět některé charakteristiky mouky a tím i její následné využití pro výrobu pečiva. Tato diplomová práce se zabývá využitím farinografického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva. Pro komplexní zhodnocení kvality zrna byly zjišťovány pekárenské jakostní ukazatele. Na závěr bylo provedeno senzorické hodnocení …více
Abstract:
For the baking industry is important to constantly check the quality of grain, which allows to predict some characteristics of flour and then its subsequent use for the production of baked goods. In this diploma work was used farinograph test and its evaluation for predicting the quality of bread. During this work there were determined bakery quality indicators, which subsequently help to complexly …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
  • Oponent: Dana Novotná, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses t6xd0b t6xd0b/2
13. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
13. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.