Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje – Josef Špráchal
Josef Špráchal
Bakalářská práce
Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje
Customer and Offer of Meat and Meat Products in the Region Hradec Kralove
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá aktuální situací nabídky regionálních produktů týkajících se masa, masných výrobků a poptávky po zmíněných produktech na trhu Královéhradeckého kraje. V práci je teoreticky podchycena problematika masa, masných výrobků, balení, označování potravin a specifické požadavky v označování masných výrobků. Také je popsáno chování spotřebitele v České republice se zaměřením …víceAbstract:
This thesis deals with the current situation of regional products offer concerning meat, meat products and the demand for these products on the market. In this thesis the issue of meat, meat products, packaging, labeling and specific requirements for the labeling of meat products is inovolved. It also describes consumers behavior in the Czech Republic with a focus on factors affecting the purchase …víceKlíčová slova
spotřebitel producent maso masné výrobky potraviny značka označování kvalita cena trvanlivost vlastnosti
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Masné výrobky ve výživě dospělých
Jana JÁNOŠKOVÁ -
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
Veronika Hliněnská
Název
Vložil
Vloženo
Práva