Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů – Ing. Tereza Škorpilová
Ing. Tereza Škorpilová
Disertační práce
Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů
Monitoring of meat freshness based on the metabolomic profiles and other markers
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠKORPILOVÁ, Tereza. \textit{Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/ta6jk1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.