Zhodnocení kvality a autenticity moravských vín na základě záznamů metabolomu – Maria Filatova
Maria Filatova
Bakalářská práce
Zhodnocení kvality a autenticity moravských vín na základě záznamů metabolomu
Assessment of the quality and authenticity of Moravian wines based on metabolome fingerprints
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FILATOVA, Maria. \textit{Zhodnocení kvality a autenticity moravských vín na základě záznamů metabolomu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ten8lu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.