Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR – Stanislav ŠVEHLA
Stanislav ŠVEHLA
Bakalářská práce
Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR
The diet in prison service, the quality evaluation of prisoner boarding in the Czech Republic.
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo získat přehled o stavu a úrovni stravování vězňů ve stravovacích zařízeních VS ČR. Práce se zabývá především stavem stravovacích provozů, vývojem koncepcí provozování stravovacích provozů a využívání stravovacích programů při řízení chodu těchto zařízení ve VS ČR. Dále je věnována pozornost kategoriím strávníků ve VS ČR, příslušným finančním stravovacím limitům, doporučeným …víceAbstract:
The aim of the Bachelor thesis was to acquire a knowledge of the state and level of the meals of prisoners in the catering facilities of the Prison Service of the Czech Republic (PSCR). The thesis deals particularly with the state of canteens, the development of concepts of operation of canteens and the utilization of meal programmes in managing the operation of these facilities in the PSCR. Furthermore …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
8028
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠVEHLA, Stanislav. Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Projekt zvýšení efektivnosti v provozu stravování ve Věznici Kuřim
Ondřej KALIVODA -
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Anežka Kühnová -
Statistická analýza ve výživě a spotřebě potravin lidí v České republice
Denisa Jiroutová -
Analýza spotřeby potravin v ČR
Eva Vallušová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin ve vybraných zemích Evropy
Linda Krčmářová -
Statistická analýza preferencí ve spotřebě potravin
Eva Larišová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin v České republice
Natálie Pěkná