Michal Čuška

Diplomová práce

La gastronomie et les vins de France

French gastronomy and wines
Abstract:
The graduation theses describes to the tradition and history of the wine production, French kitchen and different culinary food specialities and wine areas
Abstract:
Magisterská diplomová práce pojednává o francouzské kuchyni a její historii, gastronomii a vínech jako o součásti francouzského kulturního dědictví. Popisuje také regionální kulinářské speciality, pěstované odrůdy vína a hlavní francouzské vinařské oblasti
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2010
  • Vedoucí: Jaromír Kadlec
  • Oponent: Ladislav Jakub

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 5. 2010 dostupné: světu

Univerzita Palackého

Filozofická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses tj8ul1 tj8ul1/2
14. 5. 2010
Složky
Soubory
Nejezchleba, O.
12. 6. 2010
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.