ŠURKOVÁ, Alice. \textit{Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tjuaev/.
ŠURKOVÁ, Alice. <i>Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tjuaev/.
ŠURKOVÁ, Alice. Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tjuaev/.
@misc{Surkova2016thesis,
AUTHOR = "Šurková, Alice",
TITLE = "Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy [online]",
YEAR = "2016 [cit. 2024-11-12]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/tjuaev/",
}
@misc{Surkova2016thesis,
AUTHOR = {Šurková, Alice},
TITLE = {Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy},
YEAR = {2016},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/tjuaev/},
URL_DATE = {2024-11-12},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šurková
| jméno = Alice
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Využití metody PCR-HRM analýzy pro identifikaci bakterií v potravinách a doplňcích stravy
| url = https://theses.cz/id/tjuaev/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2016
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-12
| poznámka =
| jazyk =
}}