Ondřej Novák

Bakalářská práce

Modifikace textury 3D tisknutých čokolád

Texture modification of 3D printed chocolates
Anotace:
Práce cílí na shrnutí poznatků o spojení čokolády a technologie 3D tisku, které má do budoucna velký potenciál. 3D objekty z čokolády zpracované tímto způsobem je totiž možné upravit na míru vlastním požadavkům, v čemž spočívá hlavní výhoda této technologie. Tato práce je zaměřena zejména na úpravu parametrů, které mají vliv na výslednou texturu výrobku. Část práce je věnována shrnutí problematiky …více
Abstract:
The thesis aims to summarize the information about the combination of chocolate and 3D printing technology, which has great potential for the future. 3D printed chocolate objects processed in this way can be customized to suit individual requirements, which is the main advantage of this technology. This thesis focuses mainly on the adjustment of parameters that affect the resulting texture of the product …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Mgr. Soňa Hermanová, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Richtera, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta