Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu – Denisa SMÉKALOVÁ
Denisa SMÉKALOVÁ
Bakalářská práce
Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu
Utilization of Slaughter By-Products in the Meat Industry
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá využitím vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu. Teoretická část je zaměřena na jednotlivé jateční odpady, jejich vlastnosti, získání a skladování. Praktická část obsahuje využití vedlejších jatečních odpadů v masném průmyslu, jejich praktické využití.Abstract:
This thesis deals with the use of slaughterhouse by-products in themeat industry. The theoretical part focuses on the individual carcass waste, their properties, acquisition and storage. The practical part consists of by slaughterhouse waste in meatindustry, their practical use.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 8. 2011
Identifikátor:
15006
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SMÉKALOVÁ, Denisa. Využití vedlejších jatečních produktů v masném průmyslu. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Využití vedlejších jatečních bílkovinných produktů na výrobu želatin a hydrolysátů
Tomáš PLACHÝ -
Využití vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže na přípravu kolagenu.
Ladislav Bureš -
Zpracování odpadních bílkovin z kuřecího odkosťovače na kolagenní produkty
Daniel Krybus -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl -
Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
Lucie MAŠÁTOVÁ -
Návrh přípravy učitele do odborného předmětu Hygiena a technologie potravin
Markéta Jarošová -
Úroveň technologie a hygieny ve zpracovatelském masném podniku
Žaneta Podbřecká -
Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
Mojmír ŠTANCL