Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka – Lenka ADÁMKOVÁ
Lenka ADÁMKOVÁ
Bakalářská práce
Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Chemical composition and properties of sheep and goat milk
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka.Abstract:
This bachelor´s thesis is intent on the composition of sheep's and goat's milk and their compare with cow's milk. Describes the breeds of sheep and goats rear mainly in our country and briefly describes the products from sheep's and goat's milk.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor:
15291
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ADÁMKOVÁ, Lenka. Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza výskytu somatických buněk v mléce ve vybraném chovu ovcí a koz
Václava Kohoutová -
Problematika chovu bílých krátkosrstých koz v České republice
Václava Kohoutová -
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
Jan Valečka -
Tavený sýr jako funkční potravina
Jakub Přikryl -
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Lucie Slančíková -
Sýr jako dárkový předmět
Pavel NOVÁK -
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
Iveta Daňková