Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik – Michaela Hudcová
Michaela Hudcová
Bakalářská práce
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.Abstract:
The Bachelor thesis deals with the characteristics of pork fat and its chemical and physical properties. Further I mention the methods the quality of pork fat and reasons for changes in its quality are determined stated. The next chapters describe the technology of liver pate including a description of the defects of meat products which can be caused by using infe-rior quality pork fat.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hudcová, Michaela. Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
Hana Jahodová -
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
Kamila Řehůřková