Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek – Petra KOTAČKOVÁ
Petra KOTAČKOVÁ
Bakalářská práce
Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
Technology and assortment of canned meat spreads
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.Abstract:
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22707
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOTAČKOVÁ, Petra. Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.