Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě – Marie VÍTKOVÁ
Marie VÍTKOVÁ
Bakalářská práce
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Improve the use of the bakery and confectionery
Anotace:
Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby …víceAbstract:
The aim of this paper is to describe the function and application of improvements in the bakery and confectionery production. Bachelor thesis explains the effect of improving products in the manufacture of bakery and confectionery. It describes the origins of improving the use and content of its main components, a complete mixture and some examples of mixtures used in this country. Also characteristic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22699
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VÍTKOVÁ, Marie. Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
Kristina Hrubá -
Inovace a rozvoj podnikání malých a středních firem
Ilja Faybysovych -
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
Adéla Gabrielová -
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Jan Barták -
Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
Matouš Najman -
Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
Martin Musil -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Optimalizace dopravních tras mezi firmou a jejími zákazníky
Dominika Bajcarová