Percepce spotřebitelů na vybrané intervenční módy – Jan Novák
Jan Novák
Bakalářská práce
Percepce spotřebitelů na vybrané intervenční módy
Consumer perception of selected intervention modes
Anotace:
V bakalářské práci jsem se zaměřil na spotřební chování spotřebitele a jeho percepci s ohledem na zvolené intervenční módy. Jako intervenční módy byly vybrány plakát, video a diskuze, kterými jsem v rámci experimentu působil na spotřebitele z generace Y v problematice plýtvání potravinami. Experiment obsahoval dotazníky před a po intervenci a doplňující otázky k intervenčním módům. Spotřebitelé vyjádřili …víceAbstract:
In bachelor thesis I focused on consumer behaviour of the consumer and his perception with regard to selected intervention modes. The poster, video and discussions were chosen as intervention modes, which I used to experiment with consumers from the generation Y in the issue of food waste. The experiment included questionnaires before and after the intervention and supplementary questions on intervention …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 1. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jana Stávková, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Manažerské techniky
Práce na příbuzné téma
-
Slevové akce a jejich vliv na chování spotřebitelů při nákupu potravin v kontextu plýtvání potravinami
Marek Brodský -
Plýtváni potravinami: student jako spotřebitel
Tereza Holubová -
Plýtvání potravinami na úrovni spotřebitelů v ČR
Petra Baarová -
Chování spotřebitele v oblasti plýtvání potravinami
Šárka Hlahůlková -
Nákupní chování spotřebitele a plýtvání potravinami. Umístění ovoce a zeleniny v nákupním vozíku.
Karla Mičkerová -
Hospodaření s potravinami v konzumní společnosti
Barbora Voksová -
Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
Anna Bambasová -
Spotřebitelské preference a plýtvání potravinami v domácnostech – komparace Česká republika a Finsko
Kristýna Staňková