Sledování obsahu mastných kyselin a oxidační stability tuku v závislosti na době skladování – Petra Prokešová
Petra Prokešová
Diplomová práce
Sledování obsahu mastných kyselin a oxidační stability tuku v závislosti na době skladování
Monitoring of fatty acid content and oxidation stability of fat in dependence on storage time
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Monika Okrouhlá, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKEŠOVÁ, Petra. \textit{Sledování obsahu mastných kyselin a oxidační stability tuku v závislosti na době skladování}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/u4hmq8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva