Bc. Daniel Seriš

Diplomová práce

Výroba a hodnotenie alkoholických nápojov typu cider

Výroba a hodnocení alkoholických nápojů typu cider.
Anotace:
Táto diplomová práca sa zaoberá výrobou a hodnotením alkoholických nápojov typu cider. Literárna časť je venovaná širokému spektru informácií od legislatívy ciderov až po ich svetovú produkciu. Zvýšená pozornosť je venovaná chemickému zloženiu jabĺk a muštu, senzorickému hodnoteniu a jednotlivým technologickým procesom ktoré sú realizované počas výroby ciderov. V praktickej časti bolo analyzovaných …více
Abstract:
This thesis deals with the production an evaluation of alcoholic beverages of the cider type. The literary part is devoted to a wide range of information beginning with cider legislation to the world production. Increased attention is paid to the chemical composition of apples and must, sensory evaluation and individual technological processes that are implemented during the production of ciders. …více
Abstract:
Táto diplomová práca sa zaoberá výrobou a hodnotením alkoholických nápojov typu cider. Literárna časť je venovaná širokému spektru informácií od legislatívy ciderov až po ich svetovú produkciu. Zvýšená pozornosť je venovaná chemickému zloženiu jabĺk a muštu, senzorickému hodnoteniu a jednotlivým technologickým procesom ktoré sú realizované počas výroby ciderov. V praktickej časti bolo analyzovaných …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
  • Oponent: Radek Sotolář, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta