Faktory ovlivňující kvalitu krůtího masa – Markéta Skoupá
Markéta Skoupá
Bakalářská práce
Faktory ovlivňující kvalitu krůtího masa
Factors affecting the quality of turkey meat
Anotace:
Tato bakalářská práce je zpracovaná na téma Faktory ovlivňující kvalitu krůtího masa. První část pojednává o produkci krůtího masa ve světě a v Evropě ve srovnání s produkcí dalších druhů masa. Zabývá se se světovým obchodováním, dovozem i vývozem v České republice. Dále je popsána historie a současný stav chovu krůt v ČR. Následně líčí šlechtění krůt ve světě a jeho hlavní cíle a zabývá se popisem …víceAbstract:
The objective of this thesis was to present the factors affecting quality of turkey meat. In the first section, the production of turkey meat in the world and especially in Europe are described. Further it gives information about world trade, import and export of turkey meat in the Czech Republic. Besides these next part of the thesis focuses on the history and current situation in turkey breeding …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Martina Lichovníková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Agrobiologie / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Zpracování a kvalita krůtího masa
Jana ŠIKOVÁ -
Kvalita drůbežího masa
Kristýna Kabeláčová
Název
Vložil
Vloženo
Práva