Autenticita potravin na českém trhu – Bc. Renata LÍBALOVÁ
Bc. Renata LÍBALOVÁ
Diplomová práce
Autenticita potravin na českém trhu
Authenticity of food on the Czech market
Anotace:
Diplomová práce seznamuje spotřebitele s českou a evropskou legislativou týkající se kvality a bezpečnosti potravin. Dále jsou podrobně popsány orgány dozoru nad autenticitou potravin působící v České republice či související pojmy jako je kvalita a bezpečnost potravin. Následuje stěžejní část věnována samotné autenticitě potravin, která popisuje problematiku falšování potravin včetně důvodů a způsobů …víceAbstract:
The Thesis acquaints consumers with Czech and European legislation regarding food quality and safety. There are also described in detail the supervisory autorities for food authenticity operating in Czech Republic and related terms such as food quality and safety. The following is a pivotal part dedicated to the food authenticity, which describes the problem of food adulteration, including the reasons …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 9. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LÍBALOVÁ, Renata. Autenticita potravin na českém trhu. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
Alžběta Vítková -
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
Andrea Nosková -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková
Název
Vložil
Vloženo
Práva