Kateřina Doležalová

Bakalářská práce

Rozdíly mezi tradičním zemědělstvím a biozemědělstvím

Differences between traditional agriculture and organic farming
Anotace:
Práce je věnována stručné legislativě, historii a charakteristice tradičního i ekologického zemědělství se zaměřením na zásadní rozdíly obou typů zemědělství. Zabývá se kvalitou biopotravin, zvláště pak výrobou a kvalitou biochleba.
Abstract:
This study is focused on basic legislation, history and characterizaton of differences between this two subjects. Work study quality of bio food, specially with production and quality of bio bread.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 7. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jaroslava Kořínková, Dr.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Doležalová, Kateřina. Rozdíly mezi tradičním zemědělstvím a biozemědělstvím. Pardubice, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí

Práce na příbuzné téma