Oxidative stability and lipid profile of African Breadfruit seeds (Treculia africana) – Ridwan Tosin Abdulsalam
Ridwan Tosin Abdulsalam
Diplomová práce
Oxidative stability and lipid profile of African Breadfruit seeds (Treculia africana)
Abstract:
The African breadfruit (Treculia africana) is a nutritionally rich yet underutilized non- timber forest product native to West Africa, particularly valued for its edible seeds. Despite its diverse applications and potential to support food security, it remains largely overlooked due to limited awareness, insufficient value chain development, and challenges related to post-harvest preservation. This …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 8. 2025
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 9. 2025
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ABDULSALAM, Ridwan Tosin. \textit{Oxidative stability and lipid profile of African Breadfruit seeds (Treculia africana)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2025. Dostupné z: https://theses.cz/id/upza3b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Tropical Forestry and Agroforestry
Práce na příbuzné téma
-
Consumers attitudes to Dietary supplements and Functional food - Case study of the Czech Republic
Petra Kostková -
Amino acid type prediction problem in biological nuclear magnetic resonance
David Porteš -
The role of hyaluronic acid in the development of peritoneal fibrosis and adhesions
Anna Kocurková -
Role of lithocholic acid-induced cell signalling in oesophageal cancer progression model
Ashita Singh -
Technology of monofilamentous fibers based on oxidized hyaluronic acid
Jiří Běťák -
Determining the concentrations of arsenic and other potentially toxic elements in wines grown in a risk area by using acid digestion
Abdul-samad Dere -
Effect of coffee preparation on the contents of caffeine and chlorogenic acid
Marek Gawlik -
Auto-Encoding Amino Acid Sequences with LSTM
Markus PROMBERGER
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses upza3b upza3b/2
18. 4. 2025