LAMPLOT, Marek. \textit{Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/uqd832/.
LAMPLOT, Marek. <i>Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/uqd832/.
LAMPLOT, Marek. Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/uqd832/.
@misc{Lamplot2023thesis,
AUTHOR = "Lamplot, Marek",
TITLE = "Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-11-18]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/uqd832/",
}
@misc{Lamplot2023thesis,
AUTHOR = {Lamplot, Marek},
TITLE = {Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu},
YEAR = {2023},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/uqd832/},
URL_DATE = {2024-11-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Lamplot
| jméno = Marek
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu
| url = https://theses.cz/id/uqd832/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-18
| poznámka =
| jazyk =
}}