Precizace technologie Hřebečské medoviny – Bc. Veronika Bakrlíková
Bc. Veronika Bakrlíková
Diplomová práce
Precizace technologie Hřebečské medoviny
Improvement for technology of Hrebečská medovina
Anotace:
Diplomová práce se zabývá výrobou medoviny a problematikou dochucování a dolihování medoviny v rozporu s požadovanou kvalitou a požadavkem na čistotu produktu.Je zde popsána historie, jednotlivé kroky výroby medoviny jako kvašení, čištění a konečná úprava, včetně základních surovin. Závěr teoretické části uvádí stručně vady medovin a způsoby podávání.Praktická část práce se zabývá hlavním kvašením …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the production of mead and problems of flavoring and adding alcohol to mead in contradiction with the required quality and demand for the purity of the product.History, individual steps of mead production such as fermentation, cleaning and finishing, including basic raw materials, are described here. The conclusion of the theoretical part briefly describes the defects …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2017
- Vedoucí: doc. Ing. Antonín Přidal, Ph.D.
- Oponent: Květoslav Čermák, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva