Anna Svobodová

Bakalářská práce

Vlastnosti a analýza rostlinných tuků a olejů

Characterisation and analysis of vegetable fats and oils
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá rostlinnými oleji a tuky, získáváním z rostlinných zdrojů, laboratorní analýzou a vlivem na zdraví člověka. Začátek je věnován samostatně lipidům.
Abstract:
This bachelor thesis deals with vegetable oils and fats, extraction from vegetable sources, laboratory analysis and effects on human health. The beginning is especially devoted to lipids.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Svobodová, Anna. Vlastnosti a analýza rostlinných tuků a olejů . Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická