Monika Fangová

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr nově vznikající restaurace

Business plan for the establishment of a new restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením reálného podnikatelského záměru na založení autentické čínské restaurace. Práce je rozdělená do teoretické a praktické části. Praktická část je dále rozdělena do dvou dílčích částí, analytické a návrhové. V teoretické části jsou definovány nástroje a termíny podnikatelských činností při zakládání podniku. Tyto poznatky jsou následně v analytické části zkoumány …více
Abstract:
This bachelor's thesis concentrates on creating a real business plan for the establishment of an authentic Chinese restaurant. This thesis is divided into a theoretical and a practical part. The practical part is further divided into two parts, analytical and proposal. The theoretical part defines the tools and terms of business activities in the establishment of a company. These findings are then …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. František Zjevík, DiS.
  • Oponent: Ludmila Navrátilová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.