Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj – Petra Hladůvková
Petra Hladůvková
Bakalářská práce
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Market analysis and availability of organic food in the Brno-venkov region, South Moravian Region
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou trhu a dostupností biopotravin v Jihomoravském kraji, regionu Brno venkov. Hlavním účelem této práce je obecně charakterizovat ekologické zemědělství, jeho podstatu, principy a cíle a současně také nastínit legislativu a současný stav v České republice. Další část práce je zaměřena na oblast biopotravin a jejich obecnou charakteristiku. Následně je v této kapitole …víceAbstract:
This thesis deal with market analysis and availability of organic food in countryside for the South Moravia region. The main purpose of this thesis is general characterization of organic farming its principles and objectives of organic farming and delineate legislation and current situation in the Czech Republic.Another part of the thesis is focused on organic food and general characterization of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství
Iva Balšánková -
Ekologické zemědělství na Svitavsku a jeho význam v regionu
Michaela Kotoučková -
Právní rámec ekologického zemědělství a kvality biopotravin
Adéla Tichá -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Zhodnocení vývoje ekologického zemědělství, produkce a vývozu biopotravin v ČR.
Eliška Čapková -
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin ve vybraném regionu
Martin Maduda -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva