Bc. Petr KLIMEŠ, DiS.

Diplomová práce

Podnikání v gastronomii: představy versus realita

: Gastronomy business: visions versus reality
Anotace:
Tato diplomová práce pojednává o problematice připravenosti a přípravy žáků gastronomických oborů střední odborné školy na jejich pozdější uplatnění v pracovní činnosti, konkrétně v podnikání v gastronomických službách, a z toho vyplývající potřebě zařazení progresivních inovací do výuky odborných předmětů na SOŠ a SOU obchodu a služeb v Chrudimi.
Abstract:
This thesis deals with the problematice of readiness and preparation of the students of gastronomy fields of secondary specialized school and their employment in the working process later. It specifically concentrates on gastronomical services business and the need of involvment of progressive innovations to the teaching of professional subjects in SOŠ a SOU obchodu a služeb in Chrudim.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2013
Zveřejnit od: 5. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KLIMEŠ, Petr. Podnikání v gastronomii: představy versus realita. Ostrava, 2013. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.4.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 5. 4. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů

Práce na příbuzné téma