Tomáš BUZRLA

Bakalářská práce

Řízení kvality výroby v pekárenské firmě XY a.s.

The Production Quality Management in the XY a.s. Bakery
Anotace:
Cílem mojí práce je analyzovat systém kvality, způsoby vyhodnocování a řízení kvality v pekárenské firmě XY a.s. První část bakalářské práce je zaměřena na teoretická výcho-diska, týkající se systému kvality z hlediska jeho řízení, vyhodnocování a možnostech zlepšování. Druhá část zahrnuje představení společnosti, systému kvality, zde vytvořeného a analýzu řízení kvality na různých úrovních. V posledním …více
Abstract:
Purpose of my thesis is to analyze a quality management system as well as ways of evalua-ting quality and managing its efficiency in XY, a.s. bakery. First part of my paper is focu-sed on theoretical options regarding management of the quality system, its evaluation and possible improvements. In the second half, I concentrate on introducing the company, the quality management sys-tem that they use …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2012
Zveřejnit od: 18. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BUZRLA, Tomáš. Řízení kvality výroby v pekárenské firmě XY a.s.. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe