Iveta STÍSKALOVÁ

Bakalářská práce

Výroba tradičních českých lihovin.

Production of traditional Czech spirit.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou a technologií průmyslového lihu, destilací, rektifikací a rafinací. Práce je zaměřena na tradiční české lihoviny vyrobené kvasným procesem, studenou cestou a suroviny potřebné k jejich výrobě. Je zde popsáno destilační zařízení a jeho příslušenství. Pozornost je věnována také jednomu tradičnímu českému výrobci lihovin,a to prostějovské Palírně u Zeleného stromu a …více
Abstract:
The bachelor´s thesis describes producing and industrial alcohol technology, distillation, adjustment and refining. The thesis is focused on traditional Czech spirits produced by fermentation by cold way and crude material necessary for their production. There is also described a distillation plant and its fixings. Attention is also paid to one traditional Czech producer of spirits {--} The Distillery …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor: 15033

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STÍSKALOVÁ, Iveta. Výroba tradičních českých lihovin.. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii