Káva jako téma v gastronomických oborech – Bc. Božena PAVLÍKOVÁ
Bc. Božena PAVLÍKOVÁ
Diplomová práce
Káva jako téma v gastronomických oborech
Coffee as a topic in gastronomy study fields
Anotace:
Diplomová práce nese název Káva jako téma v gastronomických oborech. Pití kávy je v dnešní době považováno za trend a velmi praktické. Káva je jeden z nejstarších a nejrozšířenějších nápojů na světě a spojuje jak mladší tak starší generace. Problematikou mé diplomové práce je hledání nových možností výuky tohoto tématu na SOŠ a SOU služeb Velký Újezd, s.r.o., a to s využitím pracovních listů. Výstupem …víceAbstract:
This diploma thesis is called Coffee as a topic for gastronomic fields of study. Nowadays, drinking coffee is considered to be very practical and trendy. Coffee is one of the oldest and most widespread drinks in the world which unites both younger and older generations. The thesis focuses on the issue of new ways of teaching of this topic at SOŠ and SOU služeb Velký Újezd, s.r.o. The outcome of this …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Svatopluk Slovák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PAVLÍKOVÁ, Božena. Káva jako téma v gastronomických oborech. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství odborných předmětů / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
PŘEKLAD ODBORNÉHO TEXTU Z OBLASTI GASTRONOMIE S KOMENTÁŘEM A GLOSÁŘEM
Michaela SEDLÁŘOVÁ -
Konkurenceschopnost v gastronomii
Petr Mitlehner -
KÁVA AKO SÚČASŤ GASTRONÓMIE
Simona Munková -
Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii
Radek Skopal -
Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii
Kamila Jogheeová -
Význam a místo kávy v nápojové gastronomii
Dominik Ptáček -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Alena Zheludkova