Barbora SÝKOROVÁ

Bakalářská práce

Aditivní látky v potravinách

Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku aditivních látek v potravinách. Je rozdělena na dvě části. Teoretická část práce definuje aditivní látky, popisuje jejich historický vývoj až po dnešní dobu, včetně platné legislativy a dále blíže charakterizuje stěžejní skupiny přídatných látek. Praktická část se zaměřuje na obsah aditivních látek v potravinách. Zkoumá, které skupiny aditiv jsou neužívanější …více
Abstract:
The bachelor's thesis focuses on the issue of additives in food. It is divided into two parts. The theoretical part defines additives, describes their historical development up to the present day, including current legislation, and further characterizes the main groups of additives. The practical part focuses on the content of additives in food. It examines which groups of additives are the most commonly …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SÝKOROVÁ, Barbora. Aditivní látky v potravinách. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/