Michaela Vintrlíková

Bakalářská práce

Texturní vlastnosti těstovin

Textural Properties of Pasta
Anotace:
Těstoviny jsou oblíbenou potravinou obsaženou v jídelníčku lidí po celém světě. Pro přijetí výrobku spotřebitelem, musí splňovat vlastnosti kvality, kdy jedním z klíčových parametrů jsou texturní vlastnosti. V případě, že použijeme netradiční surovinu při výrobě těstovin, může dojit k negativnímu ovlivnění jejich texturních vlastností, což je nežádoucí. Proto je důležité tento „efekt“ zvrátit pomocí …více
Abstract:
Pasta is a popular food included in the diet of people all over the world. If it should be accepted by consumers, it must fulfill quality characteristics, where one of the key parameters are textural properties. If a non-traditional raw material is used in the production of pasta, its textural properties may be adversely affected, which is unwanted. Therefore, it is important to prevent this effect …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Markéta Janík Piechowiczová
  • Oponent: Sylvie Ondrušíková, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta