Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka. – Ing. Štěpán Marhons
Ing. Štěpán Marhons
Disertační práce
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
The effect of the modification of milk protein by microbial transglutaminase on the functional properties of milk.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARHONS, Štěpán. \textit{Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/vyof7z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.