Vliv zpracování na senzorické, technologické a nutriční vlastnosti sušeného masa – Bc. Stanislav Vojtíšek
Bc. Stanislav Vojtíšek
Diplomová práce
Vliv zpracování na senzorické, technologické a nutriční vlastnosti sušeného masa
Effect of processing on sensory, technological and nutritional properties of of dried meat
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2025
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOJTÍŠEK, Stanislav. \textit{Vliv zpracování na senzorické, technologické a nutriční vlastnosti sušeného masa}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2025. Dostupné z: https://theses.cz/id/vzpj5i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.